Koningsdag in Beringe

Op zaterdag 27 april organiseert Jeugdwerk Beringe (JWB) de jaarlijkse Oranje optocht. Onder begeleiding van onze eigen Beringse Fanfare St. Joseph zal er een feestelijk versierde optocht door Beringe trekken.

Natuurlijk is iedereen in het oranje verkleed en mogen de fietsen, skelters, enz. ook versierd worden. De route vertrekt in de ochtend om 10.15 uur vanaf het schoolplein en zal eindigen op het plein voor de kerk rond kwart voor 11. Hier zal dan ook de  prijsuitreiking  plaatsvinden voor de mooist versierde voertuigen / kinderen.

Daarna gaat het programma verder met MasterSjef Kids Beringe. Kinderen mogen in groepjes gerechtjes  maken en worden hierbij beoordeeld door een aantal Sterren koks! Na deze spannende en lekkere kookwedstrijd mogen de gerechtjes geproefd worden door de kinderen zelf, maar ook door de ouders, opa’s en oma’s die komen kijken.  Welke gerechten we gaan maken blijft nog een verrassing. Maar het belooft een bijzondere koningsdag-editie te worden!

Het programma is rond 13.00 uur afgelopen.  Na afloop zal comité “Berings gezellig” het programma voortzetten. Houd hiervoor de lokale berichtgeving en social media goed in de gaten.

Uiteraard hopen wij op veel aanmeldingen en publiek  voor deze bijzondere dag. Binnenkort krijgt iedereen via een apart formulier de mogelijkheid om zich aan te melden voor de MasterSjef Kids.

 

Oranje comité JWB Beringe

Dorien, Jolanda, Ronald, Ruud, Frank, Wouter

Scroll naar boven